Ladataan Tapahtumat
Etsi Tapahtumat

Navigointinäkymä

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat listamuotoinen navigointivalikko

syyskuu 2018

Lukupiiri Lukukahvila

syyskuu 19 @ 18:00 - 20:00

19.9., 17.10., 14.11. ja 12.12. Pienen Kirjapuodin oma lukupiiri kokoontuu yhteensä 4 kertaa syksyn mittaan vetäjään kirjallisuustieteen tohtori, kirjallisuusterapeutti Päivi Kosonen. Kulloinkin käsiteltävästä kirjasta on ensin lyhyt alustus, jonka jälkeen keskustellaan ohjatusti. Lopuksi tehdään pieni kirjoitusharjoitus illan mittaan puhutun ja kuullun pohjalta. Lukukahvila soveltuu hyvin ensimmäiseksi kokemukseksi lukupiiristä, mutta on varmasti antoisa myös jo muissa lukupiireissä olleille. Yhteishintaan 125e sisältyy kahvi ja leivonnainen. Lisäkysymykset ja ilmoittautumiset: paivi.kosonen@ajatusmatka.net tai katri.tuominen@pienikirjapuoti.fi.

Lue lisää »

Luovan kirjoittamisen iltapäivä 29.9.

syyskuu 29 @ 15:00 - 18:00

Näytelmäkirjailija, dramaturgi ja teatteriohjaaja Satu Rasila opettaa luovaa kirjoittamista Pienessä Kirjapuodissa lauantaina 29.9 klo 15-18.   kirjoitusharjoituksia kirjoittamisen teoriaa dialogi-harjoituksia myös yksilöllistä palautetta   Ei ennakkotehtäviä. Mukaan tarvitaan kirjoitusvälineet.   Hintaan 45e sisältyy kahvitus. Ilmoittautumiset: Katri Tuominen 040 7541823, katri.tuominen@pienikirjapuoti.fi 10 ensin ilmoittautunutta mahtuu mukaan!

Lue lisää »
lokakuu 2018

Runousaamiainen 5.10.

lokakuu 5 @ 09:00 - 10:30

Osana Turun Kirjamessujen ohjelmaa järjestetään Pienessä Kirjapuodissa Runousaamiainen, jossa esiintyvät runoilijat Vilja-Tuulia Huotarinen, Tommi Parkko, Johanna Venho ja Riina Katajavuori. Messutunnelmaan pääsee virittäytymään hienosti upeita runoilijoita kuunnellen ja aamiaispöydän antimista nauttien. Pääsymaksu 12e.

Lue lisää »

Ääneenluenta- ja kirjakaraokeilta

lokakuu 5 @ 18:00 - 20:00

Minna Rytisalo lukee kirjaansa Rouva C. Illan toisella puoliskolla yleisö pääsee lukemaan ääneen kirja-karaokessa. Nyt olisi mukavaa kuulla otteita Minna Canthiin liittyen. Ääneen lukeminen on rauhoittavaa, rentouttavaa, kiinnostavaa, ja se saattaa jopa helpottaa kroonista kipua! Tarinankerronta on aina ollut olennainen osa yhdessäoloa. Pienessä Kirjapuodissa haluamme tehdä oman osamme ääneen lukemisen kulttuurin elvyttämiseksi. Ääneenluenta-illat kerran kuussa perjantaina klo 18-20. Illan isäntänä toimii toimittaja Esa Silander. SISÄÄNPÄÄSY: 10 € (sis. kahvi/tee/viini)

Lue lisää »

Iltamat 6.10.

lokakuu 6 @ 19:00 - 23:59

Pieni Kirjapuoti yhdessä Juha Hurmeen kanssa järjestää Iltamat Turun Kirjamessujen yhteydessä lauantaina 6.10 klo 19 alkaen VPK:n talolla. Liput ovat nyt myynnissä hintaan 33e Pienessä Kirjapuodissa. Ohjelmassa on juhlapuhe, runonlausuntaa, kansanvalistusta, näytelmää, musiikkia ja hiukan tanssia! Esiintyjäkaarti on huikea: Sirpa Kähkönen, Juha Hurme, Anna Kortelainen, Heli Laaksonen, Johanna Venho, Vilja-Tuulia Huotarinen, Anna ja Janus Hanski, Niilo Rantala ja uudesta Mielensäpahoittaja-elokuvasta tuttu Satu-Tuuli Karhu. Liput kevään iltamiin loppuivat kesken, joten varmistathan paikkasi ajoissa! Väliajalla on mahdollisuus ostaa juomia ja pientä syötävää.…

Lue lisää »
+ Export Events