Tilaa valmiit joulupaketit Pienestä Kirjapuodista

Tilaa valmiit joulupaketit Pienestä Kirjapuodista

Haluatko helpottaa joulukiireitäsi?

Tilaa jouluksi kirjalahjat etukäteen ja nouda valmiiksi paketoidut lahjat sovittuna ajankohtana!

Voit tehdä tilauksen joulukirjoista vaikka sähköpostilla, tekstiviestillä tai soittamalla. Halutessasi paketoimme kirjat valmiiksi sinulle. Näin helpotamme joulukiireitäsi ja varsinkin näinä aikoina vältämme turhaa jonottelua. 

Ota yhteyttä sähköpostilla katri.tuominen@pienikirjapuoti.fi tai soittamalla 040 7541823 tai täytä yhteydenottolomakkeemme täällä.

Nina Honkanen ja Hannu-Pekka Björkman – vierailu peruutettu

Olemme peruuttaneet tämän kirjailijavierailun yleisötilaisuuksien koronarajoituksista johtuen.

Tervetuloa jälleen Naantalin Kirjajuhlien syyskauden kirjailijavierailulle! Perjantaina 11.12.2020 Naantalin Kylpylässä kuulemme heidän kertovan teoksestaan nimeltä Pakopiste.

Kirjailija Nina Honkanen ja näyttelijä/kirjailija Hannu-Pekka Björkman ovat kutsuneet nimekkään joukon maamme eturivin kirjailijoita kuvaamaan erikokoisia todellisuuksia, joissa pysähtyminen on välttämätöntä.

Näin syntyi teos nimeltä Pakopiste, jonka kirjoittamiseen osallistuivat Hannu-Pekka Björkman, Annina Holmberg, Nina Honkanen, Juha Hurme, Jenni Kirves, Tommi Melender, Antti Nylén, Hannu Raittila, Juha Seppälä ja Helena Sinervo.

Nina Honkanen ja Hannu-Pekka Björkman tulevat siis kertomaan kirjasta Naantalin Kirjajuhlien kutsumina Naantalin Kylpylään

perjantaina 11.12 klo 18.

Liput maksavat 12 euroa (sisältää kahvin ja leivonnaisen) ja niitä saa Pienestä Kirjapuodista tai puoli tuntia ennen ovelta.