Rouva Sana, alias Minna Luoma tulee opettamaan meille blogikirjoittamista kahtena lauantaina. Kurssi on suunniteltu siten, että parhaan tuloksen saa osallistuessaan molemmille päiville, mutta yhdenkin kerran sisältö muodostaa mielekkään kokonaisuuden.

Rouva Sana on ammattisisällöntuottaja, toimittaja ja bloggaaja, joka on kirjoittanut keväällä 2019 tavoitteellisen bloggaamisen tietokirjan Minustako bloggaaja? – Bloggaajan käsikirjan (Minna Luoma, Rouva Kustannus). Kirja on suunnattu asiantuntijoille ja yrittäjille, mutta siitä hyötyvät myös harrastajabloggaajat ja blogia vasta suunnittelevat. Tutustu Rouva Sanaan ennakkoon osoitteessa www.rouvasana.fi.
 
La 14.9. klo 15-17
 
Blogin suunnittelu ja perustaminen
– Miksi blogi? Mitä hyötyä bloggaamisesta on?
– Mitä tavoitteellinen bloggaaminen tarkoittaa?
– Kaikki alkaa suunnittelusta (tavoitteet ja niiden mittaaminen, kohderyhmä)
– Blogin visuaalisuus ja valokuvaaminen
– Millainen on hyvä blogi?
– Blogin perustaminen
 
La 21.9. klo 15-17
 
Bloggaajan arki ja työ
– Juttujen ideointi
– Millainen on hyvä blogikirjoitus?
– Blogikirjoituksen työvaiheet
– Sisältösuunnitelma
– Blogin markkinointi
– Ajankäytön hallinta

14 ensin ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Kurssin hinta molemmilta päiviltä on yhteensä 80e, yhden iltapäivän hinta on 45e. Ilmoittautumiset: katri.tuominen@pienikirjapuoti.fi tai 040 7541823. Ilmoittautumiset viimeistään 2.9.

Aurinkoisia loppukesän päiviä!
Katri