Kirjailijavierailut Naantalissa
Kirjailijavierailut Naantalissa

Meitä hemmotellaan tänä syksynä Naantalin Kirjajuhlien kirjailijavierailuilla – tai siis syysvierailujen sarjalla. Tule ihmeessä mukaan vierailuille, joita järjestetään sekä Naantalin kylpylässä että Kristoffer-salissa. 

Turvävälit on huomioitu sekä Naantalin kylpylässä että Kristoffer-salissa.

Liput kaikkiin tapahtumiin maksavat 12 euroa / kpl. Osta lippusi ennakkoon Pienestä Kirjapuodista tai ovelta puolta tuntia ennen tapahtumaa, mikäli lippuja jää ovelle myyntiin. 

 

Lauantaina 17.10. klo 15


Kirjailijat Selja Ahava ja Anni Kytömäki ovat haastateltavina Naantalin Kylpylässä. Luonto on pääroolissa kummankin loistavan kirjailijan uutuudessa, niin Selja Ahavan Nainen, joka rakasti hyönteisiä -kirjassa kuin Anni Kytömäen Margaritassakin. Kumpikin kirjailija on ollut Finlandia-ehdokkaana, ja kyllä luulisi, että ainakin jompikumpi, ellei molemmat, on sitä myös tänä syksynä!
 

Lauantaina 24.10 klo 15


Taidehistorioitsija, kirjailija, Anna Kortelainen kertoo uutuuskirjastaan Tulirinta. Filosofian tohtori Anna Kortelainen on väitellyt Albert Edelfeltistä ja nyt Tulirinta käsittelee Edelfeltin ainoan avioliitossa syntyneen pojan kohtaloa 1900-luvun alun Ranskassa.

Tapahtumapaikkana Kristoffer-Sali, Opintie 2.
 

Lauantaina 31.10 klo 15


Juha Hurmeen spektaakkelinomainen yhden miehen Suomi-show. Juha Hurmeen uusin romaani Suomi on lempeä kertomus rakkaasta kotimaastamme.

Tapahtumapaikkana Naantalin Kylpylä 
 

Lauantaina 7.11 klo 15

Kirjailijat Roope Lipasti ja Jussi Seppänen kertovat uutuuskirjoistaan Aviotärähdys ja Jussi Seppänen. Ylen Turun radion rakastettu radioääni, lavarunoilija Kalle Talonen haastattelee kirjailijoita, joille yhteistä on paitsi huumorin älykäs käyttäminen ja myös loistava tarinan johdatus. 

Tapahtumapaikkana Naantalin Kylpylä.

Liput kaikkiin tapahtumiin maksavat 12 euroa / kpl. Osta lippusi ennakkoon Pienestä Kirjapuodista tai ovelta puolta tuntia ennen tapahtumaa, mikäli lippuja jää ovelle myyntiin.