Iltamat


Pienen Kirjapuodin Iltamat lähtee kiertueelle keväällä 2019. Vanhan ajan Iltamat 14.2. Helsingissä, 2.3. Oulussa ja 13.4. Naantalissa.

Helsinki 14.2. klo 18 – 21.30

Ystävänpäivän perinteiset Iltamat tarjoavat herkullisen kattauksen musiikkia, kirjallisuutta, ruokaa ja viiniä. Juhlapuhujana akateemikko, Finlandia-palkittu kirjailija Hannu Mäkelä; Junior-Finlandia-palkittu kirjailija runoilija Vilja-Tuulia Huotarinen kertoo uusimmasta kirjastaan Heistä tuli taiteilijoita; Anna ja Janus Hanski musisoivat; Ilari Nummi tulkitsee Lassi Nummen rakkausrunoja ja Claes Andersson esittää musiikkia ja runoutta. Lipun hintaan sisältyy tapas-buffet sekä lasi kuohuvaa sekä viiniä. Liput ennakkoon 33e/paikan päällä 35e. Lippuja voi kysyä: sallakorpela@gmail.com tai katri.tuominen@pienikirjapuoti.fi. Lippuverkkokauppaan pääset tästä: https://tmiurbiorbi.selz.com. Tapahtumapaikka on Malta-Talo, Välimerenkatu 13, 00180 Helsinki

Oulu 2.3. klo 18 – 21

Kulttuuri-iltamat

Ensimmäistä kertaa Oulussa järjestettävät Kulttuuri-iltamat tarjoaa monipuolisen kattauksen kulttuurin eri aloilta: juhlapuhe, kirjallisuutta, runoutta, teatteria ja musiikkia.

Voimala 1889:ssa esiintyvät kirjailijat Minna Rytisalo, Katri Rauanjoki ja Johanna Laitila, teatteriohjaaja Ilari Nummi, näyttelijä Merja Larivaara sekä muusikot Anna ja Janus Hanski. Illan juontaa Janus Hanski.

Oulun Kulttuuri-iltamat Liput:
https://www.tiketti.fi/kulttuuri-iltamat-voimala-1889-oulu-lippuja/60028

Naantali 13.4. klo 18 – 21

Kulttuuri-iltamat Naantalissa järjestetään Satamaterminaalissa, jonne on bussikuljetus sekä Naantalista että Turusta. Naantalin Musiikkijuhlat on mukana ohjelmatuottajana. Juhlapuhujana on näytelmäkirjailija, ohjaaja Satu Rasila; teatteriohjaaja Ilari Nummi tulkitsee isänsä Lassi Nummen runoja; Anna ja Janus Hanski esittävät lyyrisempää ohjelmistoaan; Johanna Venho on haastateltavana uudesta kirjastaan Ensimmäinen nainen, joka kertoo Sylvi Kekkosesta; kuulemme myös otteita Eeva Kilven keväällä ilmestyvästä kirjasta Sininen muistikirja. Muutama yllätys on vielä luvassa! Liput 34e Pienestä Kirjapuodista. Tiedustelut: katri.tuominen@pienikirjapuoti, 040 7541823