Joulunavaus Pienessä Kirjapuodissa la 4.12.

Joulunavaus Pienessä Kirjapuodissa

Pienessä Kirjapuodissa vietetään joulunavausta lauantaina 4.12 klo 12-15.

Kustantaja Anna-Riikka Carlson Wsoy:ltä kertoo heidän syksyn tärkeimmistä kirjoistaan, mm. Johanna Venhon Syyskirjasta, ja tarjolla on glogiä ja suklaata.

Anna-Riikka myös vinkkaa kirjoista. Tänä vuonna Suomi-palkittu Anna-Riikka Carlson tuntee kotimaisen kaunokirjallisuuden kentän paremmin kuin ehkä kukaan muu. Anna-Riikkahan on kotoisin Maskusta ja on omaa sukua Nieminen.

Päivän aikana hyviä tarjouksia ja pientä tarjottavaa myös Pop Design -myymälässä, osoitteessa Alppilankatu 1.

Lämpimästi tervetuloa jouluostoksille Pieneen Kirjapuotiin!

Tilaa valmiit joulupaketit Pienestä Kirjapuodista

Tilaa valmiit joulupaketit Pienestä Kirjapuodista

Haluatko helpottaa joulukiireitäsi?

Tilaa jouluksi kirjalahjat etukäteen ja nouda valmiiksi paketoidut lahjat sovittuna ajankohtana!

Voit tehdä tilauksen joulukirjoista vaikka sähköpostilla, tekstiviestillä tai soittamalla. Halutessasi paketoimme kirjat valmiiksi sinulle. Näin helpotamme joulukiireitäsi ja varsinkin näinä aikoina vältämme turhaa jonottelua. 

Ota yhteyttä sähköpostilla katri.tuominen@pienikirjapuoti.fi tai soittamalla 040 7541823 tai täytä yhteydenottolomakkeemme täällä.

Nina Honkanen ja Hannu-Pekka Björkman – vierailu peruutettu

Olemme peruuttaneet tämän kirjailijavierailun yleisötilaisuuksien koronarajoituksista johtuen.

Tervetuloa jälleen Naantalin Kirjajuhlien syyskauden kirjailijavierailulle! Perjantaina 11.12.2020 Naantalin Kylpylässä kuulemme heidän kertovan teoksestaan nimeltä Pakopiste.

Kirjailija Nina Honkanen ja näyttelijä/kirjailija Hannu-Pekka Björkman ovat kutsuneet nimekkään joukon maamme eturivin kirjailijoita kuvaamaan erikokoisia todellisuuksia, joissa pysähtyminen on välttämätöntä.

Näin syntyi teos nimeltä Pakopiste, jonka kirjoittamiseen osallistuivat Hannu-Pekka Björkman, Annina Holmberg, Nina Honkanen, Juha Hurme, Jenni Kirves, Tommi Melender, Antti Nylén, Hannu Raittila, Juha Seppälä ja Helena Sinervo.

Nina Honkanen ja Hannu-Pekka Björkman tulevat siis kertomaan kirjasta Naantalin Kirjajuhlien kutsumina Naantalin Kylpylään

perjantaina 11.12 klo 18.

Liput maksavat 12 euroa (sisältää kahvin ja leivonnaisen) ja niitä saa Pienestä Kirjapuodista tai puoli tuntia ennen ovelta.

Syksyn kirjailijavierailut Naantalissa

Kirjailijavierailut Naantalissa

Meitä hemmotellaan tänä syksynä Naantalin Kirjajuhlien kirjailijavierailuilla – tai siis syysvierailujen sarjalla. Tule ihmeessä mukaan vierailuille, joita järjestetään sekä Naantalin kylpylässä että Kristoffer-salissa. 

Turvävälit on huomioitu sekä Naantalin kylpylässä että Kristoffer-salissa.

Liput kaikkiin tapahtumiin maksavat 12 euroa / kpl. Osta lippusi ennakkoon Pienestä Kirjapuodista tai ovelta puolta tuntia ennen tapahtumaa, mikäli lippuja jää ovelle myyntiin. 

 

Lauantaina 17.10. klo 15


Kirjailijat Selja Ahava ja Anni Kytömäki ovat haastateltavina Naantalin Kylpylässä. Luonto on pääroolissa kummankin loistavan kirjailijan uutuudessa, niin Selja Ahavan Nainen, joka rakasti hyönteisiä -kirjassa kuin Anni Kytömäen Margaritassakin. Kumpikin kirjailija on ollut Finlandia-ehdokkaana, ja kyllä luulisi, että ainakin jompikumpi, ellei molemmat, on sitä myös tänä syksynä!
 

Lauantaina 24.10 klo 15


Taidehistorioitsija, kirjailija, Anna Kortelainen kertoo uutuuskirjastaan Tulirinta. Filosofian tohtori Anna Kortelainen on väitellyt Albert Edelfeltistä ja nyt Tulirinta käsittelee Edelfeltin ainoan avioliitossa syntyneen pojan kohtaloa 1900-luvun alun Ranskassa.

Tapahtumapaikkana Kristoffer-Sali, Opintie 2.
 

Lauantaina 31.10 klo 15


Juha Hurmeen spektaakkelinomainen yhden miehen Suomi-show. Juha Hurmeen uusin romaani Suomi on lempeä kertomus rakkaasta kotimaastamme.

Tapahtumapaikkana Naantalin Kylpylä 
 

Lauantaina 7.11 klo 15

Kirjailijat Roope Lipasti ja Jussi Seppänen kertovat uutuuskirjoistaan Aviotärähdys ja Jussi Seppänen. Ylen Turun radion rakastettu radioääni, lavarunoilija Kalle Talonen haastattelee kirjailijoita, joille yhteistä on paitsi huumorin älykäs käyttäminen ja myös loistava tarinan johdatus. 

Tapahtumapaikkana Naantalin Kylpylä.

Liput kaikkiin tapahtumiin maksavat 12 euroa / kpl. Osta lippusi ennakkoon Pienestä Kirjapuodista tai ovelta puolta tuntia ennen tapahtumaa, mikäli lippuja jää ovelle myyntiin. 

Kirjailijahaastattelussa Kari Hotakainen ja Vilja-Tuulia Huotarinen 26.9.2020

Kari Hotakainen ja Vilja-Tuulia Huotarinen Naantalissa 26.9.2020

Naantalin Kirjajuhlat järjestää syksyllä kirjailijahaastatteluiden sarjan, jonka aloittavat Kari Hotakainen ja Vilja-Tuulia Huotarinen.

Hotakaisen uutuuskirja Tarina on saanut innostuneen vastaanoton: sanankäytön virtuoosi on osunut taas ajankohtaiseen aiheeseen eli maaseudun tyhjenemiseen.

Vilja-Tuulia Huotarinen kirjoittaa niin lapsille kuin aikuisillekin, mutta parhaiten hänet tunnetaan runoistaan. Runoteos Omantunnon asioita on Vilja-Tuulian uusin julkaisu.

Niin Huotarinen kuin Hotakainenkin ovat Siltalan kirjailijoita, ja heitä tulee haastattelemaan kustantaja Touko Siltala. Kuulemme myös Vilja-Tuulian runoja sekä otteita Tarinasta.

Lauantaina 26.9 klo 15-17 tapaamme Ravintola SunTownissa, osoitteessa Luostarinkatu 25, aivan Naantalin keskustassa siis.

Lippuja saa ostaa Pienestä Kirjapuodista sekä ovelta, jos niitä jää.

Turvavälit huomioiden lippujen määrä on rajallinen. Lipun hinta on 12e ja siihen sisältyy kahvi ja piirakka. TERVETULOA!

Syksyn mittaan vieraaksi saapuvat myös Selja Ahava, Anni Kytömäki, Roope Lipasti, Jussi Seppänen ja Anna Kortelainen.